Handicamping Weekenden

Handicamping organiseert in 2014 4 compleet verzorgde weekenden. Tijdens deze weekenden is er een compleet verzorgd programma, inclusief één gezinsbegeleider per gezin die zich zal ontfermen over uw zoon of dochter. De begeleiding richt zich specifiek op het kind met de beperking, en zal enkele uren per dag samen met het kind deelnemen aan de diverse activiteiten. Zodoende heeft u tijdens de het weekend even de handen vrij. De begeleiding zal weer gebeuren door studenten van het Frieslandcollege. Daarnaast verzorgen wij de warme maaltijden, zodat u deze weekenden niet zelf hoeft te koken! Op onze Facebook pagina vind u o.a. foto's en reacties van vorige weekenden.(zie contact pagina).

De weekenden:

* 13 t/m 15 juni 2014 DIT WEEKEND IS HELAAS VOLGEBOEKT (i.c.m. therapeutisch paardrijden onder begeleiding van een professional)

* 20 t/m 22 juni 2014 Geen Handicampingtenten meer beschikbaar (i.c.m. workshop Krista Okma (zie Workshops)

* 27 t/m 29 juni 2014

* 4 t/m 6 juli 2014

De kosten zijn weer € 150 euro per gezin. Dit jaar zullen we géén chalets aanbieden!! Wel hebben wij 1 4-persoons en 2 6-persoons bungalowtenten beschikbaar welke zonder meerprijs gebruikt kunnen worden. U dient alleen zelf luchtbedden en beddegoed mee te nemen. Wilt u hier gebuik van maken geef dat tijdig door, want vol=vol!! De camping is kleinschalig en overzichtelijk. Naast de camping is een uitdagende speeltuin voor alle kinderen. Rond de hele speeltuin staat een degelijk hek. Rondom de speeltuin is de kinderboerderij gelegen met diverse dieren. De camping heeft degelijk sanitair en een rolstoelvriendelijke douche.

Het weekend van 13-15 juni zal in het thema "ponyrijden" zijn. Onder professionele begeleiding kan uw zoon of dochter kennis maken met ponyrijden. Hiervoor zullen we meerdere keren per dag enkele korte sessies inplannen.

Het weekend van 20-22 juni zal het thema "muziek" zijn. Zaterdags komt er een echt bandje optreden. Een kinderdisco kan natuurlijk ook niet ontbreken!

Voorde overige weekenden zijn we nog druk bezig met thema's. Aangezien we hiervoor afhankelijk zijn van vrijwilligers lukt het ons nu nog niet om de thema's rond rond te krijgen. Meer informatie volgt natuurlijk zo spoedig mogelijk